Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 2333g3235kcal291.6g7g228.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2845g1593kcal241.9g142.3g5.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g194g1161kcal40.6g12.8g104.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka57g227kcal0g56.3g0g0g
Canderel makeutusjauhe91g350kcal2.6g84.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g13133kcal1153.4g606.4g677.8g0g
Valittu annoskoko5520g6566kcal576.7g303.2g338.9g0g
Annoskoko puolitettuna2760g3283kcal288.4g151.6g169.5g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856