Kasvispannu

Pilko purjo, valkosipuli ja chili.

Kuullota niitä hetki pannulla.

Lisää kesäkurpitsa, paprika ja pavut ja anna kypsyä hetkinen.

Lisää pilkotut tomaatit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella makusi mukaan.

Ripottele päälle murennettu feta ja anna hetkisen hautua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 601g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1502g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Paprika punainen 481g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Vihreitä papuja,pakaste1201g360kcal24g54.1g6g28.8g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Feta Patros 200 g601g1430kcal96.5g4.2g114.1g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl90g811kcal0g0g90.1g0g
Chili paprika punainen72g29kcal1.4g6.5g0g0g
Tomaatti 901g205kcal5g31.1g2.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g6924kcal312.8g362.2g444.8g150.2g
Valittu annoskoko5520g3462kcal156.4g181.1g222.4g75.1g
Annoskoko puolitettuna2760g1731kcal78.2g90.6g111.2g37.6g
Arvot/100g100g63kcal2.8g3.3g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139939