Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3497g979kcal21g208.1g7g87.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g624g2423kcal206.1g0g177.3g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g999g330kcal33g49g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 175g74kcal17.2g0.7g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g171kcal5.1g35g0.6g1.7g
Voi, 1 tl, 5 g150g1094kcal1.5g1.5g119.9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g10142kcal567.8g588.6g610g178.2g
Valittu annoskoko5520g5071kcal283.9g294.3g305g89.1g
Annoskoko puolitettuna2760g2536kcal142g147.2g152.5g44.6g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146868