Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g693g194kcal4.2g41.2g1.4g17.3g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 80g424kcal0.2g0.4g48g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 533g187kcal24.6g10.4g1.6g13.3g
Kanaliemi rainbow 1 L2664g1332kcal106.6g26.6g106.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)533g320kcal5.3g24g21.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g40g35kcal0.4g8.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g7g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 14g72kcal0g0.1g8.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 90g32kcal4.2g1.8g0.3g2.3g
Kanaliemi rainbow 1 L451g226kcal18g4.5g18g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)90g54kcal0.9g4.1g3.6g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g6.7g5.9kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g5974kcal339g284.8g419.4g79g
Valittu annoskoko5520g2987kcal169.5g142.4g209.7g39.5g
Annoskoko puolitettuna2760g1494kcal84.8g71.2g104.9g19.8g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563