Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4799g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri300g1218kcal0g299.6g0g0g
Sokeri 300g1217kcal0g299.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g1.6g5.6kcal0.7g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g4932kcal2.2g1203.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5520g2466kcal1.1g601.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna2760g1233kcal0.6g300.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464