Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 502g321kcal15.1g17.1g19.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5018g3175kcal150.5g240.9g175.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g6990kcal331.2g516g390.4g0g
Valittu annoskoko5520g3495kcal165.6g258g195.2g0g
Annoskoko puolitettuna2760g1748kcal82.8g129g97.6g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244131