Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1600g5920kcal72g496g400g59.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g600g1158kcal114g0.6g78g0g
Katkarapu 720g493kcal104g0g7.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g22967kcal1000.8g1119g1591.4g128.6g
Valittu annoskoko5520g11484kcal500.4g559.5g795.7g64.3g
Annoskoko puolitettuna2760g5742kcal250.2g279.8g397.9g32.2g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415