Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3424g6688kcal640g0g462.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton171g36kcal0.5g2.7g0g0.2g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)616g407kcal92.5g0g4.3g0g
Tomaatti 428g98kcal2.4g14.8g1.3g6g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g685g822kcal55.5g37.7g47.9g0g
Tilli, tuore 171g51kcal6.3g1.5g1.4g3.6g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g16223kcal1595.2g116g1034.6g21.4g
Valittu annoskoko5520g8111kcal797.6g58g517.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna2760g4056kcal398.8g29g258.7g5.4g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641