Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)3840g4301kcal883.2g0g80.6g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus800g1040kcal24g16g104g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g880g2464kcal158.4g4.4g202.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g15610kcal2131.2g40.8g774g0g
Valittu annoskoko5520g7805kcal1065.6g20.4g387g0g
Annoskoko puolitettuna2760g3902kcal532.8g10.2g193.5g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129