Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3331g2107kcal99.9g159.9g116.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1083g3715kcal110.3g757.9g13g37.9g
Kananmuna 50g(kpl)666g840kcal73.3g2g60g0g
Sokeri100g406kcal0g99.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Rypsiöljy 300g2651kcal0g0g299.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g19758kcal567g2118.4g978.8g75.8g
Valittu annoskoko5520g9879kcal283.5g1059.2g489.4g37.9g
Annoskoko puolitettuna2760g4940kcal141.8g529.6g244.7g19g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268