Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g900g180kcal16.2g19.8g2.7g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g900g270kcal41.4g18g2.7g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g40g148kcal0.4g33.6g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g600g390kcal78g12g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g2132kcal279.4g179.4g24.8g2.4g
Valittu annoskoko5520g1066kcal139.7g89.7g12.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna2760g533kcal69.9g44.9g6.2g0.6g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139