Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1500g1650kcal345g0g31.5g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1200g4320kcal172.8g706.8g84g112.8g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g1380g2387kcal160.1g318.8g22.1g182.2g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)840g1470kcal16.8g29.4g142.8g37g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g600g720kcal24g126g12g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g21095kcal1437.4g2362g584.8g700g
Valittu annoskoko5520g10547kcal718.7g1181g292.4g350g
Annoskoko puolitettuna2760g5274kcal359.4g590.5g146.2g175g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023