Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Punajuuri 901g346kcal9g62.2g1.8g22.5g
Vesi, vesijohtovesi 1051g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g30g78kcal3.3g1.1g6.6g0.5g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste90g667kcal0g0g73.9g0g
Risottoriisi (Pirkka)601g1983kcal40.3g480.7g2.4g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)300g135kcal0.6g33g3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)68g14kcal0g4.4g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1502g901kcal15g67.6g60.1g0g
Aurajuusto376g1277kcal75.1g0g108.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g11125kcal302.2g1355.6g515.8g66.4g
Valittu annoskoko5520g5562kcal151.1g677.8g257.9g33.2g
Annoskoko puolitettuna2760g2781kcal75.6g338.9g129g16.6g
Arvot/100g100g101kcal2.7g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123