Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti2697g2967kcal593.4g2.7g80.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 81g715kcal0g0g80.8g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g599g162kcal7.8g28.8g0.6g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Punaviini 450g317kcal1.4g0.9g0g0g
Rusina 54g158kcal1.5g32.4g0.3g5.2g
Oliivi kivetön musta rainbow599g1079kcal3.6g34.2g101.9g0g
Ohrakas ohratärkkelys90g328kcal0.4g80.9g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11052g11684kcal1226g372.2g545.2g34.4g
Valittu annoskoko5526g5842kcal613g186.1g272.6g17.2g
Annoskoko puolitettuna2763g2921kcal306.5g93.1g136.3g8.6g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355