Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 72g522kcal0.9g0.3g58.5g0g
Sipuli (kuorittu)1296g350kcal16.8g62.2g2.6g22g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2880g576kcal37.4g86.4g5.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Soijarouhe, tumma, 30g270g872kcal135g81g1.3g14.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 360g1188kcal7.2g10.8g126g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g216g605kcal41g0.1g47.5g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)360g1404kcal104.4g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11052g11185kcal696.8g505g700.2g76.4g
Valittu annoskoko5526g5592kcal348.4g252.5g350.1g38.2g
Annoskoko puolitettuna2763g2796kcal174.2g126.3g175.1g19.1g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267458