Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g781g2149kcal226.6g0.8g132.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.7g2.3g6.8g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g361g1237kcal44g242g2.9g27.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.8g2.9g0.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3005g1370kcal90.1g144.2g45.1g0g
Voi 90g654kcal1.1g0.4g73.3g0g
Ketsuppi, euro shopper54g54kcal0.5g12.4g0.3g0.6g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa902g1181kcal162.3g11.7g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11052g15259kcal1127.4g1110g667g72g
Valittu annoskoko5526g7630kcal563.7g555g333.5g36g
Annoskoko puolitettuna2763g3815kcal281.9g277.5g166.8g18g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826