Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1502g300kcal27g33g4.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1502g300kcal45g30g0g37.5g
Kesäkurpitsa601g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Juusto, Valio arkijuusto421g1388kcal113.5g0g100.9g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g1201g1442kcal27.6g57.7g120.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g300g841kcal57.1g0.1g66.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11052g8745kcal545.2g271.6g590.4g83.4g
Valittu annoskoko5526g4373kcal272.6g135.8g295.2g41.7g
Annoskoko puolitettuna2763g2186kcal136.3g67.9g147.6g20.9g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207