Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 39g127kcal4.1g23.5g0.9g3.8g
Vehnäjauho, sunnuntai115g401kcal13.7g81.3g2.4g3.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)70g261kcal9.9g38.7g5.6g7.7g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.7g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g169g142kcal1.9g30.9g0.7g3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g70g521kcal0g0g57.8g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g3414kcal60g473.8g134.8g35.8g
Valittu annoskoko553g1707kcal30g236.9g67.4g17.9g
Annoskoko puolitettuna277g854kcal15g118.5g33.7g9g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099