Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium100g18kcal1g3g0.2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)200g130kcal6.4g9.6g7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 50g153kcal1.7g2.1g15g0.2g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 100g341kcal26.5g0g25.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3g10kcal0.3g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g1440kcal100.6g34g98.2g0.4g
Valittu annoskoko553g720kcal50.3g17g49.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna277g360kcal25.2g8.5g24.6g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040