Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g117g431kcal6.9g40.8g26.8g2.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g109g295kcal19.7g2.2g22.9g0g
Hunaja 5.8g19kcal0g4.7g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma58g70kcal1.9g2.6g5.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g1830kcal69.4g123.4g117.2g13g
Valittu annoskoko553g915kcal34.7g61.7g58.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna277g458kcal17.4g30.9g29.3g3.3g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.2g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158