Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)188g300kcal35.7g0g16.9g0g
Punajuuri 125g48kcal1.3g8.6g0.3g3.1g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Pavut,ruskeat suolaliemess43g43kcal3g6.4g0.5g9.2g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g994kcal84.6g59.6g43.6g30.4g
Valittu annoskoko553g497kcal42.3g29.8g21.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna277g249kcal21.2g14.9g10.9g7.6g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259