Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g23g25kcal1.1g4.7g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g181kcal3g3g16.9g0g
Ruohosipuli 45g10kcal0.6g0.8g0.3g1.1g
Katkarapu 226g155kcal32.6g0g2.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g23g203kcal0g0g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g1248kcal80.6g33.4g85.4g6.2g
Valittu annoskoko554g624kcal40.3g16.7g42.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna277g312kcal20.2g8.4g21.4g1.6g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850