Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen68g486kcal0.7g0.7g54g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 115g466kcal0g114.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g135g473kcal4.7g109.3g1.3g4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten20g67kcal4.8g9.1g4.3g2.2g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g41g162kcal0g40.5g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten6.7g22kcal1.6g3g1.4g0.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen23g162kcal0.2g0.2g18g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 23g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g3870kcal38.2g565g168.8g13.8g
Valittu annoskoko554g1935kcal19.1g282.5g84.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna277g968kcal9.6g141.3g42.2g3.5g
Arvot/100g100g350kcal3.5g51g15.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002