Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 37g13kcal1.1g1.9g0g0g
Maito rasvaton 200ml37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g37g273kcal0.4g0.4g29.9g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Mustikka metsä- 94g41kcal0.5g6g0.6g3.1g
Raparperi 67g23kcal0.5g3.7g0.1g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g2736kcal43.2g391.8g102.6g16.6g
Valittu annoskoko553g1368kcal21.6g195.9g51.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna277g684kcal10.8g98g25.7g4.2g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678