Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g56g409kcal0.6g0.6g44.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g84g286kcal1.7g2.5g30.3g0g
Kookoshiutale 20g130kcal1.6g1.3g12.7g3.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 314g121kcal0.5g25.6g0.3g4.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g56g342kcal10.7g2.8g30.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 22g151kcal6g1.5g13g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g2888kcal42.2g70.4g264g21.4g
Valittu annoskoko553g1444kcal21.1g35.2g132g10.7g
Annoskoko puolitettuna277g722kcal10.6g17.6g66g5.4g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976