Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 93g40kcal0.4g3.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai73g257kcal8.8g52.1g1.5g2.2g
Ruokaöljy keskiarvo 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 127g281kcal22.2g0g21.6g0g
Sipuli 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 56g49kcal1.7g2.5g3.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g49g192kcal14.3g1g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g1825kcal103g131.8g92.2g8.8g
Valittu annoskoko554g913kcal51.5g65.9g46.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna277g456kcal25.8g33g23.1g2.2g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574