Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 496g189kcal1.3g34.9g0.4g17g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g17g54kcal0.2g13.2g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl11g72kcal1.6g0.4g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g904kcal7g106.4g41g34g
Valittu annoskoko554g452kcal3.5g53.2g20.5g17g
Annoskoko puolitettuna277g226kcal1.8g26.6g10.3g8.5g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598