Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g50g145kcal0.6g28g0g20g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g50g175kcal7g27.5g4g5.5g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g125g413kcal12.5g87.5g1.4g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl2.5g21kcal0g0g2.5g0g
Mustikka, Pakkasmarja150g50kcal0.8g9.6g0.9g5g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g18g7.3kcal1.7g0.1g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g3.7g11kcal0g2.1g0g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g1869kcal73.4g324g23.6g64g
Valittu annoskoko554g935kcal36.7g162g11.8g32g
Annoskoko puolitettuna277g467kcal18.4g81g5.9g16g
Arvot/100g100g169kcal6.6g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047