Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 75g57kcal12.9g0g0.5g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g188g122kcal3.2g22.5g0g0g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.2g1.7g
Kalaliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.9g0.4g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1108g426kcal33.4g56g2.2g3.6g
Valittu annoskoko554g213kcal16.7g28g1.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna277g107kcal8.4g14g0.6g0.9g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075