Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g1000g4000kcal73g620g140g12g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.2g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1600g1600kcal176g48g80g0g
Karpalo 800g260kcal3.5g27.6g5.6g26.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio800g1120kcal22.4g52g96g0g
Tomusokeri 1dl=60g40g160kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11060g22436kcal659.8g3276.2g733.4g76.8g
Valittu annoskoko5530g11218kcal329.9g1638.1g366.7g38.4g
Annoskoko puolitettuna2765g5609kcal165g819.1g183.4g19.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239