Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1197g263kcal12g53.9g0g23.9g
Tonnikala öljyssä 678g1287kcal184g0g61g0g
Kesäkurpitsa1436g244kcal5.7g35.9g8.6g10.1g
Sipuli (kuorittu)559g151kcal7.3g26.8g1.1g9.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Rypsiöljy 162g1429kcal0g0g161.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1476g517kcal14.8g100.4g7.4g20.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11072g7840kcal452g443.2g479.8g129.6g
Valittu annoskoko5536g3920kcal226g221.6g239.9g64.8g
Annoskoko puolitettuna2768g1960kcal113g110.8g120g32.4g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741