Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 150g68kcal0.8g12.3g0.3g6g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit19g24kcal0.6g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1109g346kcal6.8g55.8g7.4g14.4g
Valittu annoskoko554g173kcal3.4g27.9g3.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna277g86kcal1.7g14g1.9g3.6g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643