Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty231g171kcal4.4g35.6g0.5g2.3g
Kurpitsa 91g14kcal0.7g1.8g0.1g1.8g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g9g43kcal0g0g4.8g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr94g94kcal11.2g2.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1109g706kcal34.6g90.2g20.6g12g
Valittu annoskoko554g353kcal17.3g45.1g10.3g6g
Annoskoko puolitettuna277g176kcal8.7g22.6g5.2g3g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.1g1.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633