Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 117g113kcal3.5g22.9g0.4g1.2g
Paistijauheliha 10%117g199kcal23.4g0g11.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g73g204kcal13.9g0g16.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Maito, Kevyt234g107kcal7.5g11.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1254kcal97g69.6g63.4g2.8g
Valittu annoskoko555g627kcal48.5g34.8g31.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna277g314kcal24.3g17.4g15.9g0.7g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598