Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 219g53kcal4g4.8g0.7g5g
Kasvisliemikuutio 5.7g17kcal0.5g0.8g1.3g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)44g37kcal0.4g1.5g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Aurajuusto44g149kcal8.8g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g525kcal28g16.6g35.6g11g
Valittu annoskoko555g262kcal14g8.3g17.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna278g131kcal7g4.2g8.9g2.8g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251