Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2997g1896kcal89.9g143.8g104.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)1199g1510kcal131.9g3.6g107.9g0g
Rypsiöljy 135g1193kcal0g0g134.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1079g3776kcal37.8g873.9g10.8g32.4g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g180kcal0g44.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g17267kcal523.8g2165.6g717g65.2g
Valittu annoskoko5544g8633kcal261.9g1082.8g358.5g32.6g
Annoskoko puolitettuna2772g4317kcal131g541.4g179.3g16.3g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300