Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)600g2081kcal125.9g6g173.9g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]400g1319kcal107.9g0g95.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1559g530kcal21.8g93.5g7.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1599g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1299g4457kcal132.4g909.3g15.6g45.5g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g17269kcal817.4g2088.2g593.2g97.8g
Valittu annoskoko5544g8634kcal408.7g1044.1g296.6g48.9g
Annoskoko puolitettuna2772g4317kcal204.4g522.1g148.3g24.5g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744