Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g842g5053kcal176.8g55.6g454.7g0g
Kookoshiutale 281g1855kcal22.8g18g181.1g45.8g
Kananmuna kuoreton 421g601kcal52.6g1.3g43.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1053g7579kcal1.1g1.1g842.1g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g702g407kcal63.2g35.1g1.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)702g877kcal23.2g26g70.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g211g800kcal2.9g197.3g0g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Raparperi 1263g425kcal8.7g69.5g1.3g17.7g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten35g116kcal8.2g15.8g7.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g35549kcal722.6g866g3202.8g135.2g
Valittu annoskoko5544g17775kcal361.3g433g1601.4g67.6g
Annoskoko puolitettuna2772g8887kcal180.7g216.5g800.7g33.8g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904