Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl289g984kcal5.8g8.7g101.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)2810g1686kcal95.5g126.4g98.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g562g360kcal19.7g1.1g140.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g225kcal0g55.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g422g1686kcal0g421.5g0g0g
Mansikkahillo 1405g3180kcal7.9g757.8g1.4g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g16242kcal257.8g2742.2g683g25.2g
Valittu annoskoko5544g8121kcal128.9g1371.1g341.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna2772g4060kcal64.5g685.6g170.8g6.3g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256958