Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2240g3808kcal268.8g0g224g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)1120g1344kcal33.6g45.9g112g0g
Vesi, vesijohtovesi 448g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 616g879kcal77g1.8g63.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g280g1036kcal38.9g203g7g11.5g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g840g714kcal26g38.6g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g15561kcal888.6g578.6g913g23g
Valittu annoskoko5544g7781kcal444.3g289.3g456.5g11.5g
Annoskoko puolitettuna2772g3890kcal222.2g144.7g228.3g5.8g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258632