Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1030g1339kcal134.9g3.1g85.5g0g
Sokeri637g2586kcal0g636.2g0g0g
Leivinjauhe38g66kcal1.9g14.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 487g1671kcal49.6g340.9g5.8g17g
Kuohukerma,valio,2dl787g2675kcal15.7g23.6g275.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki937g524kcal79.6g46.8g1.9g0g
Sokeri 112g456kcal0g112.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka19g75kcal0g18.5g0g0g
Vadelma 1498g616kcal15g61.4g12g55.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g20013kcal593.4g2514g761g145.2g
Valittu annoskoko5544g10007kcal296.7g1257g380.5g72.6g
Annoskoko puolitettuna2772g5003kcal148.4g628.5g190.3g36.3g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168