Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3780g5392kcal472.5g11.3g387.5g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g1404g4703kcal322.9g0g379.1g0g
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g25414kcal1599.4g25.4g2118.6g0g
Valittu annoskoko5544g12707kcal799.7g12.7g1059.3g0g
Annoskoko puolitettuna2772g6354kcal399.9g6.4g529.7g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521