Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1199g2038kcal227.8g0g119.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu749g944kcal82.4g2.2g67.4g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g1199g300kcal39.6g34.8g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1199g4196kcal153.4g835.5g22.8g38.4g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g15150kcal1010.2g1778.4g421.4g92g
Valittu annoskoko5544g7575kcal505.1g889.2g210.7g46g
Annoskoko puolitettuna2772g3788kcal252.6g444.6g105.4g23g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908