Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1864g1118kcal28g242.3g1.9g16.8g
Lanttu 280g81kcal2.8g12.9g0.8g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1864g522kcal11.2g110.9g3.7g46.6g
Ruokakerma Valio 5%1165g699kcal14g32.6g58.2g0g
Oltermanni, perinteinen373g1342kcal93.2g0g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g7522kcal298.4g797.4g345.4g136.8g
Valittu annoskoko5544g3761kcal149.2g398.7g172.7g68.4g
Annoskoko puolitettuna2772g1881kcal74.6g199.4g86.4g34.2g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207