Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g4211g7369kcal800g0g463.2g0g
Sipuli 526g159kcal6.6g25.3g1.1g8.9g
Lanttu 351g101kcal3.5g16.1g1.1g6.3g
Porkkana 421g138kcal2.6g23.4g0.8g10.7g
Maustepippuri, annos 1g18g0.5kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g15534kcal1625.4g129.6g932.8g51.8g
Valittu annoskoko5544g7767kcal812.7g64.8g466.4g25.9g
Annoskoko puolitettuna2772g3884kcal406.4g32.4g233.2g13g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718