JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta2645g3968kcal529g0g211.6g2.6g
Vesi1226g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g389g109kcal2.3g23.1g0.8g9.7g
Sipuli (kuorittu)422g114kcal5.5g20.3g0.8g7.2g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Pekoni rasvainen 58g217kcal6.9g0g21.4g0g
Olut, alkoholiton Nikolai578g87kcal1.2g16.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 18g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g16g46kcal4.6g5.5g0.6g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g18g8.2kcal0.3g1.3g0.2g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka46g37kcal1.5g8.7g0.5g0.5g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g9640kcal1118.6g239.4g474.8g50.8g
Valittu annoskoko5544g4820kcal559.3g119.7g237.4g25.4g
Annoskoko puolitettuna2772g2410kcal279.7g59.9g118.7g12.7g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616