Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g70g632kcal0g0g70.2g0g
Sipuli (kuorittu)842g227kcal10.9g40.4g1.7g14.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1825g511kcal10.9g108.6g3.6g45.6g
Punajuuri 2807g1077kcal28.1g193.7g5.6g70.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g4895kcal99.8g685.4g162.2g260.2g
Valittu annoskoko5544g2447kcal49.9g342.7g81.1g130.1g
Annoskoko puolitettuna2772g1224kcal25g171.4g40.6g65.1g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937