Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g60g324kcal0.1g0.2g36g0g
Katkarapu 450g308kcal64.9g0g4.9g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)60g105kcal1.2g2.1g10.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)899g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Valkosipuli 150g162kcal11.8g24.4g0.9g3.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 599g1188kcal8.3g10.8g119.9g26.4g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Katkarapu 2697g1845kcal389.5g0g29.7g0g
Ketsuppi 599g547kcal7.5g115.1g2.4g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g9684kcal990g451.4g411.6g109.2g
Valittu annoskoko5544g4842kcal495g225.7g205.8g54.6g
Annoskoko puolitettuna2772g2421kcal247.5g112.9g102.9g27.3g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073