Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 4620g505kcal25.9g64.7g4.6g32.3g
Sokeri 336g1364kcal0g335.7g0g0g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g420g84kcal0g27.3g0g0g
Tilli, tuore 84g25kcal3.1g0.8g0.7g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g3956kcal58g857g10.6g68.2g
Valittu annoskoko5544g1978kcal29g428.5g5.3g34.1g
Annoskoko puolitettuna2772g989kcal14.5g214.3g2.7g17.1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041