Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g150g555kcal6.8g46.5g37.5g5.6g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja150g117kcal25.2g0g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu77g97kcal8.4g0.2g6.9g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g3.8g2.3kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1558kcal81.6g96.6g91.8g12g
Valittu annoskoko555g779kcal40.8g48.3g45.9g6g
Annoskoko puolitettuna278g389kcal20.4g24.2g23g3g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674